Не так давно стало відомо, що українська співачка Слава Камінська і її чоловік пластичний хірург Едгар незабаром перестануть бути законним подружжям.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чутки про те, що Слава Камінська і її чоловік Едгар, який працює пластичним хірургом, розлучаються, то і справа спливали в Мережі. З 2014 року, коли вони одружилися, і у них народився син Леонард, парочку регулярно то "розводять", то "одружують" шанувальники. Проте днями все стало серйозніше, ніж просто чутки. Стало відомо, що на сайті Подільського районного суду з'явилася заява про розлучення подружжя.

Слава Камінська вийшла заміж
Слава Камінська вийшла заміж

Чутки підтвердив і чоловік Камінської, який буквально "вивалив все спіднє сім'ї на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він зазначив, що прочитав багато гнівних коментарів під постом, де він хвалиться відкриттям нової клініки і тому вирішив розкласти все по поличках:

"Я не забув подякувати дружині, я просто не можу бути вдячний їй за щось окремо... Я вдячний їй за все. Коли ти живеш у шлюбі, у справжньому коханні, то все робиться від душі, від чистого серця і ти не чекаєш оди і хвали... Я не роблю нічого спонтанно. Всі мої вчинки зважені і продумані. Перший раз я подав на розлучення в 2017 році. Через півроку, перед судовим процесом, дав собі другий шанс... Другий шанс — це час для аналізу першого рішення та висновку. Часовий проміжок, як правило, невеликий. В нашому випадку він тривав 2 роки... Два роки ми перебували в невагомості... Істинну причину нашій ситуації знають і можуть зрозуміти тільки близькі люди. Їх не більше 20-ти чоловік. Вони непублічні і не коментують фотографії... Я прошу не спекулювати на темі нашої сім'ї. Вам буде складно зрозуміти, що сталося. Ви 100% не знаєте нас. Мені і самому досі не віриться. У що я вірю? У щастя своїх дітей і їх світле майбутнє." - написав Едгар.

Нагадаємо, Слава Камінська у ляльковому образі запропонувала шанувальникам погратися.

Раніше Знай.uа повідомляв, Слава Камінська зізналася, як їй пропонували позбавити людину життя.

Також Знай.uа писав, Слава Камінська проміняла чоловіка-красеня на російського шоумена.