Відомий російський музикант і продюсер групи "На-На" Барі Алібасов прокинувся на кілька хвилин, поцікавився, де його кіт, та знову втратив свідомість. Як стало відомо, після того, як з Барі трапиалсь біда, його улюбленець зник, рідні його й досі шукають та просять допомогу. Тим, хто допоможе знайти пухнастика обіцяють щедру винагороду.

Про це розповів син продюсера, - пишуть російські ЗМІ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У продюсера був кіт породи канадський сфінкс по кличці Чуча.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поки всі рідні давали прес-конференцію кіт непомітно прошмигнув за поріг та зник. Родичі поки що не розповіли хворому Алібасову про ще одну біду в його родині.

Також відомо, що вже оголосили винагороду за нього в 800 000 рублів або безкоштовний виступ групи "На-На".

Що відбувається з Алібасовим

За словами Алібасова-молодшого, в даний час є дві проблеми. Перша полягає в тому, що продюсер ще не прийшов у себе.

"З одного боку, він вже не під ліками, а у себе не приходить. З ранку очі відкрив перший раз, повинен був вже прокинутися, але не прокинувся. З ранку тільки прохрипів "Де мій кіт? Все в порядку з котом?" і зараз без свідомості досі", - поділився подробицями син музиканта.

Друга проблема, про яку повідав Алібасов-молодший, - циркулярний опік стравоходу в результаті якого з'явився ризик, що його батько не зможе самостійно приймати їжу. Саме ця проблема також найбільше хвилює лікарів, які намагаються цю проблему будуть вирішувати.

Нагадаємо, син Барі Алібасова розповів, що продюсер випадково сьорбнув токсичну рідину.

Як повідомляв портал Знай.uа, Бари Алібасов до цих пір знаходиться в реанімації у важкому стані після отруєння засобом "Крот".

Також портал Знай.uа писав, що медики поставили діагноз Барі Алібасову і він не збігається з тим, про що говорили раніше.