Світові знаменитості впевнені, що щеплення не можна робити примусово. Зірки Голлівуду виступили єдиним фронтом проти обов'язкових дитячих щеплень.

Так, проти обов'язкових вакцинацій для жителів штату Каліфорнія виступила дружина співака Джастіна Тімберлейка, актриса Джесіка Біл. Як повідомляє Deadline, 37-річна Джесіка і її чоловік є давніми противниками примусових дитячих щеплень. Як відомо, зіркова пара виховує сина Сайласа Рендалла Тімберлейка. І в ЗМІ не раз з'являлася інформація, що молодшу дитину вони не прищеплювали.
Джесіка Біл та Джастін Тімберлейк приєдналася до ряду зірок Голлівуду, які виступають проти обов'язкових дитячих щеплень. У нього, зокрема, також увійшли Джим Керрі, Роб Шнайдер, Алісія Сільверстоун і багато інших.

Актор Роб Шнайдер вважає, що питання про вакцинацію повинен залишатися в юрисдикції батьків, але не уряду.
"Ви не можете змушувати людей проходити процедури, які їм не потрібні. Приймати рішення про щеплення повинні батьки - вони найкращих інших знають, що потрібно їхнім дітям. Вони не повинні робити те, що їм говорить уряд. Це суперечить Нюрнберзьким законам", - відзначав свого часу Роб Шнайдер.


Номінантка на "Золотий глобус" Алісія Сільверстоун також зазначила, що не можна примушувати батьків до вакцинації дітей, поки не буде проведено остаточне дослідження, яке доведе, що щеплення нешкідливі.
А репер Кевін Гейтс у свого часу розповідав, що, ймовірно, ніколи не ризикне прищеплювати власну доньку. За словами музиканта, якихось побічних ефектів від цього рішення він наразі не помічав - і навіть навпаки.

Актор Джим Керрі є одним з найвідоміших противників обов'язкових вакцинацій. Кілька років тому артист виступив з різкою заявою щодо примусових дитячих щеплень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще