Керівник та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів, що на тимчасово окупованих територіях Донбасу живуть його близькі родичі.

Про це Кошовий заявив в інтерв'ю авторської програми Олесі Бацман на телеканалі "Наш".

Актор "Кварталу 95" зазначив, що хоче миру на Донбасі. Для цього, за його словами, необхідно, щоб цю територію покинули росіяни.

"Ти не перша, кому я про це кажу. Я хочу, щоб чужі люди пішли звідти. Росіяни щоб звідти пішли. Вони прийшли, накоїли лиха, тепер я хочу, щоб вони пішли. Не підуть? Отже, їх будуть виганяти", – заявив Кошовий.

Євген Кошовий
Євген Кошовий

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Він розповів, що його мати та старший брат залишилися в окупованому Алчевську Луганської області.

"Мама і брат старший... Ще тітка з дядьком, бабуся і дід. Усі родичі там залишаються, вони не можуть звідти виїхати, старі вже", – додав Кошовий.

За словами актора, його мама – пенсіонерка 1954 року народження, але вона не хоче виїжджати, оскільки доглядає за дідусем і бабусею. На запитання, чи часто він спілкується з матір'ю, Кошовий відповів: "Так".

Окрім цього, Кошовий заявив, що побоюється їхати до родичів, які мешкають в Алчевську (тимчасово непідконтрольна територія) Луганської області. Актор зазначив, що вже п'ять років не може відвідати могилу батька в Алчевську, тому що "його там розшукують".

Нагадаємо, Кошовий дав потужну відсіч друзям Порошенка: "Прибийте пащеки!"

Як повідомляв Знай.uа, відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про те, чи хтось з акторів студії вживав наркотичні речовини.

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.