Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила веселе відео, на якому позувала лише з одним нафарбованим оком. Так, артистка зізналася, що через спеку візажистам доводиться наносити макіяж по кілька разів на день для зйомок нового випуску шоу "Світське життя".

"В таку спечу, фарбуємося по кілька разів на день )", - поділилася емоціями Осадча. Фолловери не пройшли повз: "Без макіяжу - краще", "Ох і лисиця. 🔥", "Без фарби Дуже гарно!!", "без макіяжу, як дитина. Гарна і мила.", "Катя, ви без макіяжу набагато красивіше)", "Ви без макіяжу дуже гарна", "Катюша, Ви Суууууупер чарівна👍 Завжди".

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.