Завершальний відбірковий день на проекті "Голос. Діти-5" телеглядачі зможуть побачити вже цієї неділі. Випуск про останні сліпі прослуховування юних вокалістів відбудеться 16 червня. Вільних місць у командах тренерів майже не залишилося, проте свого виходу на сцену чекають ще більше двадцяти дітей, інформує прес-служба "1+1".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Хто з юних вокалістів буде спроможним розгорнути червоні крісла і пройти до наступного етапу "Бої", телеглядачі дізнаються цієї неділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

В останній день вибору наосліп буде співати дванадцятирічний Ярослав Рогальський. Хлопчик приходить на "Голос. Діти", починаючи з першого сезону, однак ще жодного разу йому не вдавалося пройти попередній відбір. Та попри невдачі, Ярослав не здався і прийшов у п'ятий раз, обравши українську народну пісню "Чорні черешні".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Побореться за місце у проекті й юна блогерка з Одеси - дев'ятирічна Поліна Бабій. Вона мріє стати такою ж відомою співачкою, як Тіна Кароль, тому багато займається і бере участь у вокальних конкурсах. Поліна спробує розгорнути крісла зіркових тренерів завдяки пісні групи Beatles "Can not buy me love".

Ще однією учасницею проекту "Голос. Діти" стала чотирнадцятирічна Аліна Валуйська. У такий спосіб дівчинка хоче підтримати дітей, які так само, як і вона, стикаються з булінгом у школі. Для цього Аліна обрала пісню Fugees "Killing me softly".

Дванадцятирічна Ліза Андрейко з Києва теж випробує свої сили на проекті "Голос. Діти". Хоче стати популярною співачкою, аби змусити власного батька помітити її. Адже той після розлучення з дружиною перестав спілкуватися і з дочкою. Ліза сподівається, що їй у проекті допоможе запальна пісня переможниці "Євробачення-2018" Netta "Toy".

Нагадаємо, що останній відбірковий день на "Голос. Діти-5" телеглядачі побачать цієї неділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

Раніше йшлося, що зірка мультфільму "Маша і Ведмідь" виросла, і ось як вона виглядає зараз: неймовірне перевтілення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що донька Кошового із "Квартал 95" довела тата до сліз: неймовірний голос вразить кожного.

Також портал "Знай.ua" писав, що школяр витяг малечу за крок від прірви, ризикуючи собою. Такий юний, а такий хоробрий.