Відома українська співачка, солістка рок-групи The Hardkiss Юлія Саніна відома своїми яскравими образами. Вона часто радує шанувальників цікавими фотографіями і ділиться новинами творчого життя. Але цього разу артистка здорово здивувала мережу скромним фото, на якому позує без макіяжу.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На своїй сторінці в соцмережі Юлія Саніна опублікувала миле селфі, на якому позує в простій білій футболці з кулоном на шиї і симпатичними сережками у вухах. Її волосся зібране на потилиці, а на обличчі немає макіяжу. Співачка поклала руку на чоло, вона уважно дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Юлія Саніна написала: "Зовсім скоро ми зустрінемося з вами в сонячній Барсі, Гаазі та Лісабоні. Дуже чекаю. Квитки на www.thehardkiss.com і в сторіс". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію артистки. Багато приємно здивовані такою зміною образу Юлії.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Солістка The Hardkiss показала небезпечні розваги над прірвою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що The HARDKISS презентували новий чуттєвий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що The Hardkiss презентували кліп про "токсичні" відносини.