Днями у Києві відбулося нагородження всеукраїнської премії Тато року, де відомий телеведучий Юрій Горбунов отримав нагороду "Тато-зірка".

Беззмінному ведучому шоу "Танці з зірками" вдалося обігнати Володимира Остапчука, Сергія Притула, Олега Скрипку і Олександра Педана, які боролися за це звання.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я тільки зараз зрозумів, що бути батьком приємно від і до. Приємно бути на пологах, тримати на руках, а потім і виховувати. Я сподіваюся, що у нас, крім нашого Івана ще з'являться діти", - поділився Горбунов.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Крім того, телеведучий подякував своїй дружині Каті Осадчій за підтримку.

"Татом бути не просто почесно, це дуже приємно. Тепер важко уявити себе в іншій місії і ролі. Бути батьком - це найголовніше, що є у житті. А все інше - це вже другорядні речі", - сказав зі сцени Горбунов.

Крім того, Юрій зізнався, що не проти стати багатодітним батьком: "Багатодітний тато - це непогано. Як Небеса розпорядяться, так і буде".

Нагадаємо, Катя Осадча показала, як "розважається", поки Горбунов у відрядженні.

Раніше Знай.uа повідомляв, вагітна Катя Осадча шокувала новим весільним фото.

Також Знай.uа писав, Осадча побешкетувала зі чоловіком на дитячому "Голосі", посоромилися б.