Російська співачка Ольга Бузова шокувала публіку неадекватним танцем. Про це передає Clutch.

Російська співачка Ольга Бузова звикла епатувати публіку. Артистка постійно провокує її новими знімками та відео, які регулярно публікує на своїй сторінці в Instagram. Зараз популярна ведуча перебуває у Туреччині, де за інформацією прес-служби, дає концерти і відпочиває. Після чергового виступу "співачка" вирушила на пляж, де було зроблено кілька знімків у купальнику і знято відео, які і викликали шквал критики у Мережі.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А в п'ятницю, 14 червня, Ольга Бузова опублікувала у своєму Instagram нове відео. На ньому вона танцює під власну композицію Водиця у водах моря в Туреччині. Виглядає виконання досить безглуздо і навіть неадекватно. Деякі підписники припустили, що артистка записала це відео перебуваючи під дією заборонених речовин.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ви пам'ятаєте про мій флешмоб. Під мою пісню вам більше подобається знімати відео у воді, тому всі, хто на морі або з водицею, знімайте ставте себе і хештег #водица_флешмоб. Переможців оголошу через місяць, і за традицією найкращі будуть у мене на стрічці або сторіс", — написала Бузова.

Ось як прокоментували її танець деякі підписники:

Нагадаємо, пореможниця "Холостяка" раптом заспівала.

Раніше Знай.uа повідомляв, Лорак зганьбилась на власному концерті.

Також Знай.uа писав, у мережу злили особистий телефон Баскова.