Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився забавним фото, на якому позує не один.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Влад Яма зображений на вулиці в обнімку з кумедною низенькою статуєю у вигляді школяра. На прогулянку танцюрист вийшов у рваних джинсах і темній футболці, а на голову надів чорну кепку козирком назад. Він трохи пригнувся, обіймаючи "хлопчика", і посміхається, дивлячись у камеру. У підписі до світлини Влад Яма написав: "Намагаюся не відмовляти у фотографіях". Шанувальники з гумором сприйняли таку публікацію і почали активно її обговорювати в коментарях. Деякі впізнали місце, в якому сфотографувався Влад Яма.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.