Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі біля автомобільного салону, куди прийшла з чоловіком Юрієм Горбуновим.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку подружжя позує на сонячній вулиці біля парадного входу в автомобільний салон. Для прогулянок і шопінгу Катя вибрала довгу сіру сукню з білою мереживною оборкою від дизайнера Андре Тана. Її волосся зачесане назад, а на обличчі величезні темні окуляри. А ось Юрій одягнений у чорні шорти і білу футболку, він теж в темних окулярах.

У підписі до фотографії Осадча напивала: "#winnerimportsukraine, завжди раді побувати в гостях. Модельний ряд вражає, а очі розбігаються. Випереджаючи питання: сукня @atan.ua". Однак, телезірка не уточнила, купили вони машину, чи тільки прицінювалися і вибирали.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.