Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка поділилася з підписниками фото, на яких вона позує у домашньому образі разом з чоловіком.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографіях, які показала актриса, можна побачити, що на її обличчі немає макіяжу, але від цього вона не виглядає гірше. Здається, час непідвладний над цією жінкою. На одному з фото Ольга Сумська позує разом з чоловіком – актором Віталієм Борисюком. Він тримає в руках тарілку з фруктами, а в Олі в руці ягідний смузі. На другій фотографії актриса зображена вже одна, на ній яскрава кофточка, а волосся розпущене.

У підписі до фото Сумська написала: "З святом Трійці, друзі! Сьогодні святкуємо на Харківщині! Концерт в Богодухові ввечері на площі! Чекаємо вас, друзі!". Шанувальники в захваті від нової публікації зірки і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.