В цю неділю в Україні відзначатимуть не тільки Трійцю, а й День батька. Міжнародний свято зазвичай святкують в третю неділю червня. Так, українські зірки поділилися, чого їх навчити власні татусі, пише Clutch.

MELOVIN зізнався, що його від багатьох помилок вберіг батьківська порада. Співак – хлопець емоційний, і тато розуміє, що говорити синові.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Головна порада від батька – не гарячкувати й все ж знаходити якийсь консенсус, приходити до чого спільного з людьми, з якими працюю. Тобто, не сваритися, а тримати зв'язок до кінця", – зазначив MELOVIN.

Melovin
Melovin

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Український продюсер та репер Потап від свого батька отримав дуже просту пораду. Зараз він ділиться нею зі своїм сином Андрієм.

"Тато завжди мене вчив радіти життю, і я цьому вчу свого сина", – розповів Потап.

Величезну роль батько грає не тільки в житті хлопчиків. Відомі жінки розповідають про особливий зв'язок зі своїми татами.

"Для дівчинки батько – це цілий всесвіт, бо з дитинства, це якась особлива любов батька і доньки! Головна порада, яку мені дав батько – робити те, що ти любиш. Мій батько музикант і завжди підтримував мене. А мама наполягала, що треба мати гарну освіту – тому я вступила в медичний університет, закінчила його, але коли я стала артисткою, батько сказав так: "ЕЕС! Моя дитина!", – поділилася Наталка Карпа.

Ірена Карпа, українська письменниця та співачка
Ірена Карпа, українська письменниця та співачка

Нагадаємо, Потап показав, як проводить час спекотним літом.

Раніше Знай.ua повідомляв, Каменських викинула обручку відразу після весілля.

Також Знай.ua писав, ніжно-білосніжна Настя Каменських подякувала подругам за дівич-вечір.