Ведучий програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров одружився на своїй партнерці по “Танцям з зірками”, володарці титулу “Міс Україна 2016” Олександр Кучеренко.

Як розповіли новоспечені чоловік і дружина, їхні стосунки почалися ще до “Танців з зірками”. Сталося це після того, як Комаров був суддею конкурсу “Міс Україна”, в якому брала участь Кучеренко. Чоловік одразу запримітив красуню, а потім між ними спалахнула іскра. Вже на проекті закохані дуже боялися, що їх розсекретять, тому приховували свій роман.

“Я максимально приховував. Ми так боялися, що хтось десь подумає і запідозрить. У нас була фобія. Ми хотіли, щоб ніхто нічого не знав. Якщо чесно, ми через “Танці" ледь не розбіглися. “Танці” була ідеальна перевірка. Після “Танців”, якщо ми не посварилися, ми будемо жити разом до 90 років і помремо в один день”, – поділився Дмитро.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За словами Комарова, рішення покликати кохану заміж прийшло до нього згори.

“Коли народилося це рішення, прийшло з космосу. Я взяв вранці Сашка і кажу: “Поїхали”. Я ж займаюся польотами, у мене багато друзів-пілотів приїхали в вертолітний клуб. Я привіз Сашу, ми сіли у вертоліт, ми полетіли повз Лавру, Дніпро. А потім я просто дістав кільце, а у вертольоті було гамірно, особливо не поговориш. Я запитав поглядом. Вона відповіла: “Так”. Я у вертольоті надів обручку”, – зізнався ведучий.

Нагадаємо, Дмитро Комаров розповів, як лікар "відфутболив" важкохвору дитину: "Нехай вона хоч здохне тут".

Як повідомляв портал "Знай.uа" український телеведучий Дмитро Комаров знявся в спокусливій фотосесії з оголеними красунями.

Також "Знай.uа" писав, що Комаров подарував можливість подорожувати 21-річному українцю, якого злий рок посадив в інвалідне крісло.