Відомий російський музикант та лідер легендарного гурту "На-на" Барі Алібасов отруївся засобом для чищення труб "Кріт". Артист досі перебуває в реанімації, а його стан оцінюють як важкий.

Про це розповіли працівники НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Увечері температура була 36,6, вранці 36,8", — уточнив співробітник лікарні та додав, що Алібасов все ще знаходиться в токсикологічній реанімації.

Барі Алібасов
Барі Алібасов

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше син Алібасова повідомив, що повне обстеження організму виконавця показало позитивний результат, і найближчим часом його або переведуть у звичайну палату, або заберуть додому. При цьому він зазначив, що батько періодично губиться в часі. Сім'я планує відправити продюсера на реабілітацію в Казахстан на наступному тижні.

"Там в гірській місцевості повітря хороше, йому окреме шале в горах повинні надати. Вибір стояв між Німеччиною ще, але в Казахстані лікування аж ніяк не гірше", — зазначив син Алібасова.

Барі Алібасов
Барі Алібасов

Однак син Алібасова зазначав, що лікарі повинні оцінити його стан у понеділок, 17 червня. Тобто вже сьогодні визначиться, чи немає загроз життю лідера гурту "На-на".

Варто додати, що за інформацію рідних Алібасов звик, що в його будинку всі речі стоять на своїх місцях, зокрема – на раковині зберігаються різні напої. Хтось, мабуть, незадовго до трагедії прочищав труби й забув прибрати рідина "Кріт", яку Барі Карімович і випив. Сталося це не в будинку продюсера, а на студії звукозапису. Частина рідини Алібасов тут же виплюнув, але травної травми було вже не уникнути.

Нагадаємо, у мережі з'явилися фото з похорону Алібасова: "Він помер, мені аж погано".

Як повідомляв Знай.uа учасник "Ляпіса Трубецького" впав у кому після жорстокого нападу: що відомо про його стан.

Знай.uа писав, постраждалий від отруєння хімічним засобом "Кріт" відомий російський продюсер Барі Алібасов потрапив у гей-скандал.