Популярний артист естради, письменник-гуморист і телеведучий Євген Петросян на своїй сторінці в Instagram сповістив своїх фанатів, що про повернення до "рідної гавані".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Своє фото в популярній соціальній мережі Євген Петросян підписав із долею інтриги: "Повернувся в рідну гавань! За роботу!". Тож тепер прихильники коміка ламають голови, що це означає.

Можливо йдеться про повернення артиста до колишньої четвертої дружини Олени Степаненко, з якою він прожив тридцять три роки? А може Петросян мав на увазі своє повернення з відпочинку, який він провів у Дубаї? До речі, в мережі уже повно інформації, що гуморист відпочивав у Дубаї не один, а в компанії Степаненко, з якою він не так давно гучно розлучився і ділив майно.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

До того ж, РосЗмі повідомляють, що 74-річного Євгена Вагановича бачили біля будинку Олени Степаненко. За словами консьєржки, він приїхав туди на машині бізнес-класу з великим букетом квітів.

У будь-якому разі фанати Петросяна, судячи з коментарів, радіють від душі за свого кумира.

station_for_two: "Народна прикмета: раз Петросян взявся за роботу - значить незабаром знову від душі відпочинемо і посміємося! Сміх продовжує життя! Амінь!"

leonova8772: "Правильно! Немає нічого кращого, ніж рідна гавань! 😘👍Шаланди повні кефалі в Одесу Костя привозив і все биндюжники вставали, коли в пивну він входив ....."

Нагадаємо, що Петросяна помітили у будинку Степаненко з оберемком квітів та закоханими очима.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Петросяну і Степаненко відмовили у розлученні: залишаться разом назавжди.

Також портал "Знай.ua" писав, що після скандального розлучення Петросян показав довгоочікуваного малюка: йому вже 9 місяців.