17 червня відомий український телеведучий Дмитро Комаров, який нещодавно одружився, відзначає свій 36-й день народження. При цьому журналіст попросив шанувальників звернути увагу на дитину, яка хвора глухотою, і закликав не бути байдужими, допомогти маленькому Максиму. Історією хлопчика Дмитро поділився в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

«Мені 36. За традицією прошу всіх, хто хотів би мене привітати, допомогти врятувати дитину. Я дуже вдячний за десятки тисяч привітань з весіллям. Хто хоче зробити нам весільний подарунок – теж прошу допомогти цій дитині.

Знайомтеся, Максим з Миргорода, 2 роки і 3 місяці. До року батьки були впевнені, що все добре: хлопчик усміхнений, активний, грайливий. Але раптом мама помітила, що він єдиний з усіх діток взагалі не відгукувався, коли його кличуть. Помітити це раніше не виходило, тому що живе сім'я в гуртожитку, де завжди велика кількість звуків. По суті в тиші вони практично не знаходилися. Далі були обстеження у Миргороді, Полтаві та Києві.

А потім шокуючий діагноз – глухота. Погана новина, що глухота гальмує інтелектуальний розвиток дитини. Він у «вакуумі», поки не почне чути. Але є і хороша – цей випадок практично зі 100% гарантією лікується, потрібна кохлеарна імплантація (слухові протези) на два вушка. Ми в проекті #чашкакофе вже робили такі операції підопічним, і зараз вони повністю здорові.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тільки після такої операції почнеться повноцінний інтелектуальний розвиток дитини, ніби вона тільки народилася. «Запис» йде з нуля. Максима поставили 290 в чергу на операцію з кохлеарної імплантації, на 1 вухо, в Київському інституті отолорингології. Чекати довго. Кілька років мінімум. Наслідки очевидні. Щоб не було відставання в розумовому розвитку, важливо робити терміново, до 3 років.

Наш медичний партнер Bookimed.com обрав найкращий варіант для Максима, в австрійській клініці міста Санкт-Пелтон, відразу на 2 вуха», - розповів ведучий.

Мне 36. По традиции прошу всех, кто хотел бы меня поздравить, помочь спасти ребенка. Я очень благодарен за десятки тысяч...

Geplaatst door Дмитро Комаров op Maandag 17 juni 2019

Також Комаров пояснив, як саме можна допомогти родині, вказавши відповідні дані в пості.

Нагадаємо, Комаров підірвав мережу несподіваним визнанням.

Як повідомляв портал Знай.uа, Комаров відсвяткував свій день народження в подорожі з дружиною.

Також портал Знай.uа писав, як починалася історія кохання ведучого "Світ навиворіт".