Відомий український фітнес-тренер Марина Боржемська, яку телеглядачі каналу СТБ побачать восени у дев'ятому сезоні шоу “Зважені та щасливі”, поділилася своєю думкою про популярні способи схуднення.

В коментарі для “Знай.uа” вона зізналася, що є противником безвуглеводної дієти, білкової, інтервального харчування, детоксу та інших методів скинути зайву вагу. Тренер впевнена, що красивого і здорового результату можна домогтися тільки при правильному і збалансованому харчуванні, не обмежуючи себе в яких-небудь продуктах.

Марина Боржемська

“Я вважаю, що білкові та безуглеводні дієти - це неправильно. Потім відбуваються у людей зриви. Дивіться, коли ми від чогось відмовляємося, так, перша реакція у нас шикарна, вона просто ідеальна - якщо ти хочеш справити на когось вау-ефект. Ми повинні їсти всі продукти, щоб потім не повернутися в ту вагу, з якою прийшли або навпаки - в ту вагу, якої ніколи й не бачили. Тобто ті люди, які обмежують себе в певних продуктах, створюють стрес для себе. І потім, коли вони в свій раціон їх включають, вони набирають в два рази більше”, - розповіла Марина Боржемська.

Фітнес-тренер впевнена, що це найпоширеніша помилка тих, хто хоче швидко схуднути. Також вона зазначила, що людина, яка буде катувати себе в спортзалі заради ідеального тіла, але не дотримуватися правильного харчування - не зможе побачити довгоочікуваного результату.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

“Ні, звичайно, вона щось скине, якісь кілограми, але при цьому, як вона буде виглядати? Огидно! Якщо ми хочемо досягти гарного, здорового результату - хочемо побачити красиву фігуру, яка не буде покрита целюлітом, рельєф, то, природно, має бути правильне харчування”, - додала тренер.

Цього року Марина Боржемська знову буде тренером на проекті "Зважені та щасливі". Восени вийде дев'ятий сезон шоу, в якому чоловіки і жінки з великою вагою будуть не просто худнути, а боротися зі своїми внутрішніми проблемами і страхами. Другим тренером "Зваженних та щасливих" стане грузинський кінопродюсер Іраклі Макацарія.

Іраклі Макацарія та Марина Боржемська

Саме Марина та Іраклі докладуть всі свої зусилля, щоб допомогти учасникам шоу позбутися зайвих кілограмів, а також привнести в їхнє життя яскравих фарб і позитиву.

"У правильному харчуванні немає нічого складного, - пояснює Марина Боржемьска. - Багато хто думає, що це щось особливе і потрібно приймати якісь препарати... Ні, можна все добирати звичайними продуктами. Деякі не можуть за станом здоров'я виконувати мої тренування, але можуть бути тільки на правильному харчуванні. Завдяки тому, що правильно їдять, у них видозмінюється їхнє тіло, не докладаючи фізичних зусиль. Вони просто ходять - не менш 10000 кроків. Вони виглядають набагато красивіше і здоровіше. Не може бути результату без харчування".

Фітнес-тренер пропагує здоровий спосіб життя і правильне харчування. Вона радить всім, хто хоче схуднути, не обмежувати себе в якихось продуктах і дозволяти собі практично все, але в правильний час і в правильній кількості.

"І тоді ти їси практично всі і худнеш. Та людина, яка не виключає складні вуглеводи з раціону, у неї немає такої потреби в солодкому, у неї немає потреби в якихось шкідливих продуктах. Коли в раціоні присутні всі продукти, і навіть солодке, яке можна їсти з ранку, не кожен день, звичайно, але хоча б через день, то тоді немає навіть думки, що тобі хочеться шкідливої ​​їжі", - поділилася Боржемська.

Марина Боржемська з дітьми

Також вона додала, що і в своїй родині, і на проекті "Зважені та щасливі" періодично влаштовує чітміли. Cheat meal - це час, коли ти їси все, що хотів.

Нагадаємо, раніше Марина Боржемська розповіла, чим дивуватиме новий сезон шоу "Зважені та щасливі”. Вона поділилася подробицями про нових учасників шоу, про те, як їй працювати в компанії Аніти Луценко та Іраклі Макацарія і про флірт на знімальному майданчику.

Як повідомляв “Знай.uа”, Іраклі Макацарія в ексклюзивному інтерв'ю розповів про його нове амплуа на ТБ, про проблеми із зайвою вагою, про особисте життя і зоряну хворобу.

Також “Знай.uа” писав, що Марина Боржемська відмовилася від прізвища колишнього чоловіка, В'ячеслава Узєлкова.