Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує на прогулянці в Москві.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото Ані Лорак позує в дивній позі, ніби виходячи з величезного білого позашляховика, якого їй, як вважають прихильники, подарував новий коханець – 26-річний Єгор Гліб. Лорак одягнена облягаюче чорне плаття з оригінальними вирізами. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на очах у неї темні окуляри.

У підписі до фотографії співачка написала: "Як ваші справи?". Шанувальники не пройшли повз, пишуть компліменти і завалюють Лорак питаннями, серед яких безліч про її нового хлопця.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.