Зоряна кар'єра фітнес-тренера Аніти Луценко почалася з її участі в проекті СТБ “Зважені та щасливі”. Після першого сезону шоу про суворого та вимогливого тренера дізналася вся Україна. Цієї осені вийде дев'ятий сезон “Зважених та щасливих”, і в шоу повертається Аніта Луценко. Вона знову буде ведучою, як і в сьомому сезоні.

Як зізналася Аніта Луценко “Знай.uа”, вона дуже скучила за проектом. Зйомки шоу в самому розпалі і проходять під Києвом, де ми й зустрілися з ведучою проекту.

Аніта Луценко

“Мені здається, просто прекрасна команда в цьому році. Їдеш на роботу, як на свято, отримуєш суцільне задоволення від того, з ким спілкуєшся щодня”, - зазначила Аніта Луценко.

Вона розповіла, що учасники цього сезону стоять горою за своїх наставників - тренерів Марину Боржемську та Іраклі Макацарія.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

“Я запитую іноді в учасників, як вам Іраклі? Мені подобається їхня реакція! Іноді запитую, як Марина? Кажуть, ми любимо Мариночку, ніколи не підемо до Іраклі, тому що у нас Марина - найкраща! Все дуже правильно - учасники поважають своїх тренерів. Вони їх мотивують. Іноді на конкурсах я можу запитати, а що тобі на це скаже Марина або Іраклі? Для них це дійсно вагомо і важливо. А для мене це найголовніший показник того, що тренери в крапочку”, - поділилася Луценко.

Команда дев'ятого сезону

Вона зазначила, що не присутня на тренуваннях учасників шоу, але завжди мотивує учасників на конкурсах.

“Я готова підігнати, підштовхнути, дати стусана. Важливо професійно підказати, як діяти, коли поруч немає тренера учасників”, - додала Аніта.

В шоу приходять люди зі складною життєвою ситуацією, з психологічними проблемами через велику вагу. Так, у дев'ятому сезоні буде 29-річний хлопець, який досі незайманий. У кожного з героїв своя, у чомусь трагічна, історія. Але, як зізналася Аніта, її всі ці моменти вже так не шокують.

Аніта Луценко на зйомках дев'ятого сезону

"Я з першого сезону на проекті, і не можу сказати, що мене щось дивує, кажучи про нових учасників, - поділилася ведуча шоу. - Якщо в першому сезоні для мене це було шоком: як же так, що робити, це ж величезна вага... То зараз - для мене це чергова, якщо так можна висловитися, група людей, які змінять своє життя, які стануть натхненниками для величезної кількості інших людей".

Вона підкреслила, що на даному етапі вже дивиться на учасників шоу зовсім по-іншому.

"Зі мною це сталося, напевно, після другого сезону. Коли людина все ще плаче, як їй боляче, важко, і каже: "Не можу", але я вже її бачу як нібито наперед - як вона, гарнюня, буде в грудні стояти і говорити: "Ось це я була шмаркля-размазня! Ой, у мене вже все змінилося!" Тобто я повністю розумію той шлях, який доведеться пройти учасникам, і від цього у мене такий досить спокійний стан. Все буває, у всіх все трапляється, але найголовніше - розуміти, що завжди все може змінитися в будь-який момент, що кожен може кардинально змінити своє життя", - пояснила Луценко.

Також Аніта розповіла про одну з учасниць шоу - Олену Гребенюк. Це відома українська оперна співачка, яка прийшла на проект худнути заради доньки.

Оперна співачка Олена Гребенюк

Початкова вага зірки - 107 кілограмів, і вона має намір показати дочці, яка так само має зайву вагу, приклад, як за допомогою сили волі домогтися видимого результату.

"Це не увійде в програму, але з Оленою Гребенюк ми вже домовилися, коли вона буде 80 кілограмів - ми йдемо з нею гуляти і пити шампанське", - розповіла Аніта.

Марина Боржемська раніше в інтерв'ю "Знай.ua" зізналася, що один з учасників дев'ятого сезону проявляє особливий інтерес до її персони і навіть чекає з нею побачення. А ось з Анітою Луценко таких історій не траплялося.

"Прокляття першого сезону - це те, що всі чоловіки мене бояться. І добре - моєму чоловікові спокійніше", - посміхається ведуча.

Спеціально для тих, хто хоче швидко схуднути, Аніта Луценко назвала п'ять простих правил, які приведуть до вражаючого результату:

  1. Не їсти, коли у тебе забитий шлунок і абсолютно немає почуття голоду. Проблема українців - ми щось закидаємо в себе, навіть коли не хочеться. Під'їдаємо. Якщо у тебе забитий живіт, а у всіх навколо трапився обід, то це не означає, що потрібно з усіма їсти.
  2. Чітко потрібно розділити для себе - це психологічний голод або фізичний голод. Одна справа, коли у тебе вже приємна легкість в животі, і у тебе вже є апетит, і ти готовий щось поїсти. А інша справа - у тебе щось сталося, стрес, тебе не обійняли, і ти хочеш заїсти. Величезна кількість людей, які просто хочуть вгамувати психологічний, емоційний голод. Потрібно відрізняти. Якщо ти хочеш з'їсти певне тістечко з певного кафе або з певної полки супермаркету і йдеш саме за ним - це психологічний голод. Якщо ти готовий з'їсти навіть капусту, то це у тебе реальний голод - значить, організм вимагає.
  3. Дозволити собі: так, можна щось з'їсти смачненьке. Проводилися дослідження: люди, яким заборонено щось спробувати, з'їдають в 2 рази більше, ніж ті, яким дозволено. Потрібно зрозуміти, що всі люди їдять якісь шкідливості, у всіх людей буває стрес, свята, олів'є, всі дівчатка на ПМС їдять солодке і це нормально - потрібно собі дозволяти. Не їм і плачу, а їм і розумію - ок, хочу це з'їсти. І не лаяти себе, а спокійно до цього ставитися.
  4. І обов'язково потрібна будь-яка зарядка, пробіжка - що завгодно. Якщо ти робиш щось для свого тіла, ставишся більш дбайливо і більш уважно, то буде результат.
  5. Зрозуміти, навіщо ти це робиш? Щоб Лєнка кусала лікті, щоб твій колишній, коли проходиш по вулиці, думав, кого він втратив... Або ти хочеш бути просто здоровою? Чітко зрозуміти, навіщо ти це робиш? Може, ти не так і погана?

Аніта Луценко акцентувала на тому, що в Україні зараз занижені критерії ваги. Всі хочуть бути худішими, ніж норма.

"Це великий збій в голові багатьох дівчаток, тому що навіть худі вважають себе товстими, в порівнянні з іншими худими дівчатками. Якщо провести тест - критерій розрахунку зріст, вага, то більшість людей, які хочуть схуднути, знаходяться в нормі. Зараз вже схуднути - це така ж річ проста, як почистити зуби. У всіх в голові є думка "хочу схуднути", але це не зовсім адекватно і не зовсім нормально. Тому що людина повинна бути зі здоровою головою - це краще, ніж бути з гарним тілом, але постійно в нервовому стані", - підсумувала Аніта Луценко.

Нагадаємо, раніше ексклюзивно про новий сезон "Зважених та щасливих" розповів тренер Іраклі Макацарія. Він поділився історією, як боровся з вагою - у шкільні роки грузинський красень хотів навпаки поправитися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", тренер “Зважених та щасливих" Марина Боржемська назвала головну помилку при схудненні, а також розповіла, чим дивуватиме новий сезон шоу.

Також "Знай.uа" писав, що Аніта Луценко підкорила серця українців довжелезними ногами.