Донька української співачки Олі Полякової, 14-річна Маша несподівано потрапила до лікарні. Про це передає Clutch.

Донька знаменитої виконавиці Маша Полякова на сторінці в Instagram часто ділиться фотографіями повсякденного життя, подорожей і цікавих заходів. Проте днями вона опублікувала кадр в історіях особистого блога, яким не на жарт налякала фанів своєї мами.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В кадрі Маша Полякова лежить у кареті швидкої допомоги на візку для перенесення, а багатьом молода дівчина здалася втомленою на вигляд. Чому Поляковій знадобилася екстрена допомога лікарів, досі невідомо. Ні зіркова мама, ні сама Маша ніяк не коментують фотографію.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"А в швидкої лежати зручно", – єдине, що написала Маша Полякова.

Шанувальники Олі Полякової обговорюють подію у соціальних мережах. За деякими версіями, дівчина дійсно могла травмуватися, а по іншим – лише спробувала полежати у кареті швидкої допомоги.

Нагадаємо, Оля Полякова у своєму стилі рознесла хейтерів дочки.

Раніше Знай.uа повідомляв, закохана Лорак змінилася до невпізнання.

Також Знай.uа писав, Тіна Кароль похвалилася незвичайним образом, а фанати засипали її компліментами.