У Мінську помер відомий музикант-імпровізатор, лідер гурту "Князь Мишкін" Леонід Нарушевич. 54-річного артиста не стало 19 червня.

Про це повідомили друзі музиканта, - пише Politeka.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сьогодні вночі помер "Князь Мишкін" Леонід Нарушевич. Був живою легендою, але ніколи не "понтовався", ставився однаково рівно і до малолітніх нездар і до маститих музикантів", – пише один з приятелів померлого.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За інформацією деяких ЗМІ, у Нарушевича були проблеми з серцем. У минулому році він переніс операцію. Однак поки точна причина смерті не називається.

Нагадаємо, Леонід Нарушевич виступав з 80-х років минулого століття. Він брав участь в групі Zartipo, а в 1991 році створив "Князя Мишкіна". Останній рок-колектив виділявся на білоруській сцені.

Група використовувала інтуїтивну імпровізацію. Нарушевич виконував музику, називаючи себе архітектором.

"Граємо все, що в голову приходить, слухаємо один одного, отримуємо від цього задоволення. З боку це, може, виглядає дикувато, але мені, чесно кажучи, абсолютно все одно", – повідомив Леонід кілька років тому в одному з інтерв’ю.

Нагадаємо, сучасні судмедексперти розкрили причину смерті геніального українського композитора Івасюка. Лише через 30 років світу відкрили правду.

Як повідомляв портал Знай.ua, розкрито моторошні подробиці загибелі знаменитого українського композитора Ігоря Білозіра.

Також Знай.ua писав про те, що не стало легенди мильних опер. На 55 році життя померла знаменита мексиканська акторка Едіт Гонсалес.