У мережі з'явилася пісня легендарного соліста групи Queen "Time Waits For No One", яку ніхто з фанатів раніше не чув. Вона ніколи не видавалася на аудіоносіях. Однак тепер кожен може насолодитися не тільки самою композицією, але і відео, якими вона супроводжується. Кліп можна подивитися на YouTube каналі Freddie Mercury Solo.

Про це повідомляє СТРАНА.иа.

Ця композиція була записана ще в далекому 1986 році, за 5 років до смерті легендарного музиканта. Вона повинна була увійти в альбом "Time". Цей трек дуже чітко демонструє, напевно, найбільший вокал в історії рок-музики, а також блискучий акомпанемент піаніста Майка Морано.

Під час створення цього кліпу було обработоно безліч архівних записів фортепіанних репетицій групи. Разом з тим, безліч старих відео було отреставрированно і перемонтированно.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На створення цього відео пішло 2 роки досить трудомісткою роботи, — йдеться в описі до відео.

Займався цим відомий музикант, автор пісень і продюсер Дейв Кларк. Легендарний фронтмен гурту Queen коли-то був його другом. Як говорить Дейв, ця пісня повністю розкриває неймовірний талант великого Фредді Мерк'юрі.

Нагадаємо, Рамі Мальок готується до весілля: хто став обраницею Містера Робота і Фредді Мерк'юрі

Раніше Знай.uа писав, відомі музиканти записали кавер "Богемської рапсодії" Queen: Меркьюрі точно оцінив би

Також Знай.uа повідомляв, гола Лорак "оголилася" Фредді Мерк'юрі: шматок фольги - і ти зірка