Студія "Квартал 95" повідомила про старт зйомок нового телевізійного серіалу, який буде називатися "Папік". Фотографії зі знімального майданчика з'явилися на сторінці Кварталу в Instagram. Як видно, головну роль – того самого папіка – зіграв відомий і улюблений актор Станіслав Боклан. На фото можна побачити, що артист сильно змінився для ролі – відростив пишну сиву бороду і красиві вуса.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У підписі до фотографій Квартал розкрив деякі деталі зйомок нового серіалу. "Днями в Києві стартували зйомки 16-серійної ліричної комедії від студії "Квартал 95" – "Папік". За сюжетом, пенсіонер, колись популярний актор кіно, доведений до відчаю, вирішує звести рахунки з життям. Але наостанок хоче привести себе у порядок і йде у модний барбершоп. Там йому, звичайно ж, наливають, після чого його тягне на останні у своєму житті пригоди. Але несподівано в одному з клубів головний герой знайомиться з дівчиною, мисливицею на "папіків", яка приймає його за успішного мільйонера... Прем'єра нового серіалу від студії "Квартал 95" відбудеться на каналі «1+1»".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Кошовий розповів про "контакт" Коломойського і Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець з "Квартал 95" розбурхала фантазію шанувальників спокусливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Адамчук з "Кварталу 95" спокусила українців пікантним фото.