На Новому каналі повним ходом йдуть зйомки гумористичного шоу від студії "Квартал 95" Improv Live Show . Як повідомляють самі коміки, сценарію поки немає, тому жарти народжують прямо на місці.

На зйомках гостей чекало багато сюрпризів. Так, наприклад, прима-балерина Катерина Кухар навчила Вову Шумки ставати в пліє, а Mеlovin зміг розповісти кілька жартів з заклеєним ротом. Євген Кошовий, у свою чергу, зрадив своїй фірмовій "фішці" і з'явився на сцені з довгим волоссям.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я збрив волосся колись давно, коли грав у КВН. Такий спосіб потрібен був, щоб зіграти Розенбаума і Вітаса. З тих пір я їх не відрощував. Але на сцені чого тільки не буває! Пацани "мочать" таке! Зрозуміло, мене постійно втягують у свої приколи. Якось в одній із імпровізацій мене вирішили перевірити на "вміння не засміятися". Так я опинився в кріслі поруч з коміком і намагався не заіржати там, де було ну дуже смішно! Тепер ось Роман приміряв мені перуку", - розповів Кошовий.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"
Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"

Нагадаємо, дружина Кошового з "Квартал 95" роздяглася і показала тіло мрії.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Раді з'явиться ще один комік з "Кварталу 95".

Також Знай.uа писав, дружина Кошового з "Квартал 95" приголомшила пікантними знімками.