Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новим знімком в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже теплим спільним фото з добрим другом - Сергієм Притулою.

Леся Нікітюк і Сергій Притула
Леся Нікітюк і Сергій Притула

Телеведуча вирішила присвятити публікацію до дня народження свого зіркового товариша.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У цей прекрасний сонячний день... відзначає свій День Народження - він! Сергій Дмитрович Притула. Не знаю, як так сталося, але ти зустрічався на моєму шляху в момент важливих рішень, які я повинна була прийняти! А ти такий випадково сидів в кафешці, повз яку я замислюючись проходила і пив коньячок))) і такий:
- Еу, Леська, ти чого така серйозна?!? І відразу знаходив розумні поради... дякую, що ти є такий, Сірий! Дуже рада і трохи боюся тебе, коли заходжу в студію "Хто зверху"! Ти той, до кого хочеться тягнутися... ти завжди тримаєш в напрузі) ти молодець! Для мене Ти найкращий стендапер України, кращий ведучий ... ну і тепер гостинний сусід. C Днем народження! За тебе до дна!" - привітала Леся.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В коментарях відразу відгукнулися шанувальники нетільки Никитюк, але і Притули:

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Круто, і у мене день народження", "Найкрасивіше привітання яке я читала в житті", "Це любов", "Такий сумний. У депутати напевно, не дуже хочеться", "На фото, як ніби ви пара", "ти Бач! Аж подружки з-під кофти потягнулися ..;)) Мабуть хочуть притулитися".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.