Українська ведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії, викликала ажіотаж у мережі нових фото в купальнику. Відповідний знімок з'явився в Instagram дівчини.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На новому фото Регіна позує на траві в слитном купальнику з ефектним декольте. Саме розмір грудей і викликав палкі суперечки і здивування фанатів.

Образ Тодоренко доповнила сонцезахисними окулярами і яскравою червоною помадою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Региночка яка ж ти супер-пуперская!!!!! Хоч і медійна особистість , але немає в тобі пихатості, пафосу!!! Справжня , світла, щира! Обожнюю тебе!!!! Ти неповторна!!! Багатьом у тебе варто повчитися 😉👑👑👑🌹🌹🌹🌹🌹", " каракул які сисяндры😱", " Ох, і домалювали 😜", " Божееее, що за пекельна фотошоп грудей???? 😲😲", "Що за фільтр на фото", - пишуть фоловерів.

Раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедний кадр з коханим чоловіком Владом Топаловим, чомусь невдоволено відкривши рот. Так, артистка зізналася, що любить і ненавидить чоловіка одночасно, назвавши змішані почуття "високими відносинами".

Нагадаємо, Тодоренко розривається між кар'єрою і сім'єю, допоможіть вибрати.

Як повідомляв Знай. ua, Регіна Тодоренко заговорила про інтим та роботу з Дудем.

Також Знай. ua писав, що Тодоренко накинулася на Топалова у всіх на очах.