Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями з життя та особистими історіями в соціальних мережах. Ось і на цей раз співачка поспішила поділитися з фанами прекрасним фото, а так само розповіла і про своє незвичайне місце подорожі.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Оля виклала фото за кермом авто і, хоча машина не їде, але її волосся вже розтріпалося і виглядає так, ніби майорять на вітрі. Підпис до фото теж досить епатажна і по ній ясно, що Оля вирушила в інше місто:

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Їду цілуватися! Сьогодні в 19:00 в ракушці буде крутий концерт. Виступимо з колегами, щоб наші захисники у цьому році отримали гідну реабілітацію. Приходьте всі! Добрі справи - це просто p.s. До кого заїхати на борщ?".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

В коментарях відразу відгукнулися бажаючі прихистити виконавицю і нагодувати борщем:
"З Богом! На борщ до мене!", "До мене на борщ! (Кривий Ріг) Ласкаво просимо !!! Свіженький, з усього молодого. Нямка!", "Оля, Ви супер", "Яка ви красуня", "Молодець, благодійність - це дуже добре, а ось на борщ запросив би, але не вмію його готувати - тільки картопля і кілька", "Ви красуня", "Шикарна".

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, не так давно виконавиця розповіла про те, як вберегти свою машину від крадіжки. Можна використовувати все: яскраві подушки в салоні, помітні наклейки та кольорові диски. А так само, Оля повідомила, що ні в якому разі не можна залишати техпаспорт в салоні авто.

Як повідомлялося раніше, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також, Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.