Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася фото з аеропорту Бориспіль в компанії дочок, собачки і супермоделі Алли Костромічової.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Оля Полякова
Оля Полякова

"Маша летить у свій перший модельний табір під керівництвом прекрасною Алли. Доця, будь розумницею, не згори - намащуйся кремом, розчісуй волосся і будь хорошою дівчинкою!) Люблю!" - написала Оля.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Спасибі, рідна, за довіру" - написала Костромічова.

В коментарях відзначилися й інші шанувальники виконавиці:

"Якщо ногами піде у матір, то ізі модель", "Все у Машулі вийде!!! Красуня, вся в маму", "Удачі Марійці. Нехай вона там набереться безцінного досвіду, а після засяє на українських подіумах", "Обожнюю Аллу, красуня і розумниця. Доця супер, все вийде", "Блін, як Маша на тебе схожа", "Будемо чекати нових робіт Маші , я думаю вона гідно з усім впорається , удачки".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.