Відомий український комік, зірка студії "Квартал 95" Євген Кошовий підкорив шанувальників вельми несподіваним образом.

Однією з відмінних особливостей відомого коміка завжди була його поголена наголо голова. Однак, судячи з усього, Євген Кошовий почав замислюватися про те, щоб змінити імідж. Про це пише портал "Політека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Євген Кошовий, гуморист Студії "Квартал 95"
Євген Кошовий, гуморист Студії "Квартал 95"

Так, на нещодавньому виступі "Кварталу 95" артисти вирішили подивитися, як гуморист виглядатиме з довгим волоссям. Для цього Кошовому довелося приміряти темний жіночий парик. Відповідні фотографії з'явилися на сторінці "Кварталу" в Instagram.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Як вам нова зачіска @evgenii.koshevoi? На літо, звичайно, спекотно, але на що не підеш заради краси і зйомок нового @improv_live!", — йдеться у підписі до знімків.

Нагадаємо, Кошовий з "Кварталу 95" відростив довге волосся і розповів, як став лисим: фото.

Як повідомляв Знай.uа про що насправді говорили Меркель і Зеленський: "Ми вже спілкуємося 10 секунд, а ви не попросили…"

Знай.uа писав, Кошовий з "Квартал 95" порадував фанатів забавним відео: "Ох, звичайно, і клоуни".