Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі рекламне фото, яке розкритикували її прихильники.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії Каменських позує в спокусливому образі БДСМ-діви. На ній чорний шкіряний комбінезон з блискавками і ланцюжками, а в руці вона тримає ще й чорну косуху. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж. Настя тримає в другій руці таблички з назвою фестивалю Amsterdam Dance Fest.

У підписі до фотографії Настя Каменських написала: "Хочете потрапити на один з найкрутіших музичних фестивалів Amsterdam Dance Fest? Все можливо, адже це літо наповнене музикою, а значить ваші музичні бажання здійсняться! І все завдяки двіжу #МузикаВКожнійПачці, взявши участь в якому у вас є шанс виграти тур для двох на мега івент Amsterdam Dance Fest! А ще кожен день ви зможете виграти круті музичні подарунки. Все, що потрібно зробити: перейти на сайт lays.ua і зареєструвати код з акційної пачки. Скажімо музичному літу – так!".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.