Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода вирішила показати, чим харчується, коли сидить на дієті.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку, який з'явився в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в дивному образі з тарілкою в руках. Світлана сидить на дивані в позі лотоса з босими ногами, на ній чорне вбрання і золотистий капелюх з широкими краями. Зірка схилилася над тарілкою з їжею, а в підписі до фото розповіла, що вона на дієті. "У мене дієта. Риба і пшенична каша. А що любите ви? #берегисебясмолоду", - написала Лобода. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото співачки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.