24 травня в ефірі телеканалу СТБ показали останній випуск дев'ятого сезону шоу "Холостяк". У фіналі Микита Добринін обрав Дашу Квиткову, з якої йому вдалося побудувати самі теплі довірчі відносини в ході проекту. На пост-шоу "Як вийти заміж" Микита і Даша з'явилися разом і повідомили всім фанатам радісну новину — вони досі разом.

Микита Добринін
Микита Добринін

Пара кожен день радує шанувальників новим спільними фото і відео. Але, в цей раз, обраниця Добриніна Даша Квіткова розповіла історію про те, як почалося їхнє спільне проживання.

"Півтора місяці ми жили в порожній квартирі. Не було кухні, ми користувалися службами доставки і їли на коробці, уявляючи, що це наш стіл. Поки ми чекали на приїзд нашої ідеальної ліжка, ми спали на матраці. Поки не було холодильника, ми купували продукти на один день або їхали в найближчу кав'ярню. Зараз ми створюємо нашу квартиру, обживаем і заповнюємо її. З'явилася ліжко, шафи, самий м'який диван у світі, кухня, на якій ми готуємо сніданки, душова і улюблений пухнастий килим, на який ми заходимо і дивимося серіали."

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Далі дівчина поділилася тими покупками для квартири, який вони зробили зовсім недавно.

В коментарях вдячна публіка висловила свою думку:
"Дуже круто, стильно і по-домашньому", "Так хочеться вірити, що у Вас все буде добре. Щастя Вам. Ви такі відкриті і без другого дна.", "Не втомлюся повторювати, що ваш будинок дійсно кожен день стає затишніше і затишніше", "Дашенька, ви з Микитою офігенний молодці. Все так затишно і сучасно. Колірна гамма в інтер'єрі мені дуже подобається.", "Це жахливо мило. я завжди ціную у своїй парі і в парах, в цілому, бажання не втекти з дому, а навпаки, скоріше повернутися до нього".

Нагадаємо, Добринін розповів, як живе після шоу "Холостяк": "Їсти вдома нічого".

Раніше Знай.uа повідомляв, "Холостяк" Добринін розповів, як добився успіху.

Також Знай.uа писав, переможниця "Холостяк-8" вперше показала коханого.