Старша дочка найбільш скандальної телеведучої і народного ревізора Ольги Фреймут Злата Мітчелл ніколи не відрізнялася скромною поведінкою, в протилежність до своєї зіркової матері. Ось і цього разу вона поділилася занадто відвертим фото, на якому її ноги повністю оголені.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Фреймут-молодша опублікувала кадр з фотосесії з відомим фешн-фотографом Сонею Плакидюк. І написала текст англійською мовою. Не дивлячись на те, що раніше дівчині часто дорікали за неідеальний зовнішній вигляд і зайву вагу, це фото демонструє тільки достоїнства.

"Пишу собі через 6 місяців ... "Отже, я нещодавно встановила для себе багато цілей, яких я хотіла досягти за день, тиждень, місяць ... але багато чого з цього неможливо. Ми звикли читати ці фрази «все можливо» на футболках і чашках. Однак, це не так просто. Звичайно, я не просто дозволяю зникнути всім своїм мріям і ідеям, але мені дійсно потрібно більше часу." Я сподіваюся, що через 6 місяців я сиджу і читаю цей пост і наголошую заключну роботу і відмінний результат, який я отримала. Давайте працювати!" - поділилася Злата.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

В коментарях відразу відзначилися її зіркова мама Ольга Фреймут і Соня Плакидюк, а так само - інші українці:

"Яка красуня", "Нічого собі, які гарні ноги. І чомусь завжди приховані", "Прекрасна", "Надихнула", "Чудова".