Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула часто ділиться новинами свого зіркового життя з шанувальниками в соціальних мережах. Його пости не бувають нудними і часто приправлені хорошим гумором. Так і в цей раз Притула вирішив показати миле фото, а в підписі до нього зворушливо привітав себе з Днем народження.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вряди-годи натрапляю у мережі на коментарі людей щодо моєї персони на кшталт "а Притула постарів". Так, з часів Камеді...

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Zaterdag 22 juni 2019

"Вряди-годи натрапляю у мережі на коментарі людей щодо моєї персони на кшталт "а Притула постарів". Так, з часів Камеді Клабу минуло вже 13 років, з часів Підйому 11. А на заробітках в Лондоні я був рівно половину життя тому. Роки біжать, молодшим не роблюся. За останні 5 років сивини додалося і на скронях і у бороді, зморшки в'їдаються все глибше і тепер гримери на зйомках працюють із моїм фейсом трохи довше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Сергій Притула

Але з цими невід'ємними атрибутами дорослішання прийшли також досвід, вміння, впевненість і принциповість. Слово "діти" я вже другий рік щасливо вживаю у множині. З-посеред усіх подарунків на своє свято я маю найголовніші - здорову маму та міцну сім'ю. Я вискочив на пару днів у гори, де знаходжу своє натхнення до праці і де можу розчинитись у любові своїх найближчих.

Мені 38. І, чи не вперше в житті, я чітко знаю, чого хочу у свій День народження. І, чи не вперше, виконання бажання залежить не від мене. Стою на ногах міцно. Дивлюсь в горизонт впевнено. Дякую тим хто поряд за підтримку, а тим хто навпроти, що тримаєте у тонусі. Беру від життя максимум позитиву, залюбки ним ділюся з іншими! Бажаю вам добра. Все буде Україна! HB2M!", - написав Сергій.

Нагадаємо, пародія на Добкіна обернулася відром бруду для Притули.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що промова Притули про Томос зачепить навіть атеїстів.

Також портал "Знай.uа" писав, що священник відповів Притулі на промову про Томос.