Британському співакові і композитору Елтону Джону президент Франції Еммануель Макрон вручив орден кавалера Почесного легіону – найвищу нагороду Франції. Про це повідомляє Associated Press.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Церемонія пройшла в Єлисейському палаці до свята Дня музики у Франції. На заході був присутній чоловік співака Девід Ферніш, а також двоє прийомних дітей. Крім того, було ще близько 20 осіб з оточення музиканта.

Еммануель Макрон вітав Елтона Джона. Президент пояснив, що нагородження пов'язано не тільки з видатним творчістю співака, але і з його діяльністю по боротьбі зі Снідом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Як і музика, боротьба зі Снідом - це моє головне заняття вже багато-багато років. Також, як і музика, ця боротьба кожен день нагадує мені про надзвичайну силу людського духу, що існує більше речей, які об'єднують нас, ніж поділяють", - заявив співак у своїй промові.

Зазначимо, що Фонд Елтона Джона за час свого існування зібрав сотні мільйонів євро на боротьбу зі Снідом.

Раніше повідомлялося, що сер Елтон Джон планує піти на пенсію тільки після того, як завершить трирічне світове турне, що включає більше 300 концертів.

Музикант підписав знімок: "Навіть вивих щиколотки не завадить мені побачити один з найкрасивіших музеїв в світі".

Слід зазначити, що травма не заважає музиканту стежити за власним стилем. Елтон був одягнений у синій спортивний костюм, білі кросівки і неодмінно в традиційні окуляри.

Нагадаємо, зірка "Ігри Престолів" змінив орієнтацію після "Рокетмена".

Як повідомляв Знай. ua, Елтон Джон опинився в інвалідному кріслі.

Також Знай. ua писав, що Ріапобой, Віка з "Неангелів", Монро та інші на прем'єрі байопіка про Елтона Джона.