Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує в незвичному образі. На ній стильне спокусливе плаття від відомого дизайнера Louis Vuitton, яке підкреслило струнку фігуру і оголило тендітні плечі. Її волосся розпущене у недбалій укладці і як би розпатлане вітерцем, а на обличчі яскравий макіяж і млосний вираз. При цьому фанати відзначили, що Тіна випромінює неймовірну спокусливість, на яку здатна лише вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Артистка не підписала свою фотографію, залишила лише кілька іменних хэштегов і зазначила сторінку фотографа. Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Фанати просто-таки в захваті від фотографій співачки та її чуттєвості та ніжності, без натяку на вульгарність.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.