Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове відео, на якому позує в закордонному мегаполісі. Схоже, це відео було зроблено на зйомках нового кліпу.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео артистка з'явилася в гарній довгій сукні білого кольору, яка підкреслила струнку фігуру і трохи оголила зону декольте. Лорак з'являється в цьому вбранні в різних локаціях. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. В ролику можна побачити не тільки Лорак, але й місто, яке нагадує Нью-Йорк, а також членів її команди. У підписі до відео Ані Лорак написала: "25/06. Я в любові". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.