Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій позує в оригінальному образі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує в стильному луці, а поряд з нею стоїть відомий комедійний актор Роуен Аткінсон, відомий як містер Бін. Як відомо, Ольга знялася з цим актором у фільмі "Джонні Інгліш", а фото було зроблено на червоній доріжці прем'єри цього фільму. У підписі до фотографії Куриленко написала: "На червоній доріжці разом з Роуеном Аткінсоном на прем'єрі фільму Джонні Інгліш завдає удар знову. Який кумедний фільм, це було весело працювати!".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.