Відомий ведучий Юра Горбунов розповів про ефір з бодуна, матюки, образи і зіркову хворобу. У новому випуску "Екзамену" на каналі Маші Єфросиніної вони пригадали все.

Легендарному "Підйому" на Новому каналі виповнюється 20 (!) років. Тоді пара "Маша-Юра" на дві ранкові години вривалася в життя українців і ставала членами багатьох сімей, починаючи ранок з улюбленою передачею. За 6 років співпраці Маша і Юра зрослися в одну людину у свідомості глядача. Насправді, на третій рік роботи у "Підйомі" так набридли одне одному, що зовсім не розмовляли, коли вимикалися камери. Після того, як пішли з проекту, при зустрічі віталися тільки з ввічливості.

"Я можу і по-хамськи повестися. І матом сказати", – розговорився Юра.

Вперше за довгий період топові ведучі України зустрілися, щоб "закрити гештальт". Низка дружніх спогадів, закадрових історій і зізнань закінчилася обопільними вибаченнями і обіймашками. За стільки років Маші і Юрі було що згадати!

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я пам'ятаю класний ефір, коли прийшов з великого бодуна, – зізнався Юра. – Це була класна тема. Я протверезів. Альо коли о пів на сьому ввімкнулася камера і ми говорили: "Добрий ранок", в мене почався блювотний рефлекс. Я не дуже міг розмовляти. Тому Маруся уклала мене на диван. І весь ефір у нас був присвячений бодуна. Телефонували люди і казали: "Юрець, ми зараз такі ж. Пий кефір". Марія весь ефір бодяжила розсоли, кефіри", - каже Горбунов.

Під час запису щирий сміх не припинявся. Звучали відверті історії про минуле, сім'ї, залицяння і вихованні дітей, та все одно поверталися до "Підйому". Маша згадала, як Юра за кілька секунд вилікував її від зіркової хвороби:

"Все, що я пройшла за цей час, заклалося в дорослому житті тобою, – зізналася Єфросініна. – Я розумію, що і ображала багато, і що свого часу не сказала дякую. Тобі можна подякувати за те, що ти не давши мені розхворітися на зіркову хворобу. Я пам пам'ятаю п****лі, від яких тобі відгребла. Конкретні. Коли я комусь на якійсь зустрічі нагрубіянила", - каже Єфросиніна.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Минулі образи вже забуті. Через деякий час Маша-Юра згадали, як їх називали Бівісом і Батхетом, як вони розводили на емоції Михайла Боярського, як переймалися через зайву вагу, як підтримували одне одного у складні часи.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.