Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує у відвертому білому платті. Схоже, цей знімок був зроблений на зйомках нового кліпу.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото артистка з'явилася в гарній довгій сукні білого кольору, яка підкреслила струнку фігуру і оголила зону декольте, адже зірка без білизни. Раніше Лорак публікувала відео, на якому з'являється в цьому ж вбранні в різних локаціях і з квітами в руках. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. В ролику можна побачити не тільки Лорак, але й місто, який нагадує Нью-Йорк, а також членів її команди.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У підписі до фото Ані Лорак написала: "Пишіть про свої емоції! Мені дорогі ваші відчуття. Ви – мій натхненник і мій путівник! #ЯвЛюбви". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Однак нова пісня, яку 25 червня презентувала Лорак, сподобалася не всім, тепер шанувальники чекають кліп.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.