Відома українська співачка і хрещена Аліни Гросу Ірина Білик побувала на весіллі дівчини, звідки показала фото свого старшого сина і його подружку, а в підписі до нього побажала, щоб її Гліб і його Аліса були наступні. Фотографію старшого сина Білик опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фото 20-річного сина Гліба та його дівчини Аліси було зроблено на весіллі Аліни Гросу, тому підпис Ірина Білик зробила відповідний. "Наступні в черзі, - написала вона, супроводжуючи текст хештегами "Гліб і Аліса", "діти – це диво", "любов", "я – щаслива мама".

Нещодавно в інтерв'ю Білик казала: "Вони – як одне ціле, підходять один одному. ДайБожег, щоб така любов, як у Ромео і Джульєтти, у них збереглася на все життя. Відомо, що Аліса живе в Лондоні, тому зустрічаються вони між країнами.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Гліб Оверчук – старший син Ірини Білик, якому 18 червня виповнилося 20 років. З батьком Гліба, моделлю Андрієм Оверчуком, співачка перебувала в цивільному шлюбі з 1998 по 2002 рік. Навчається хлопець в Києві. Навчальний заклад зіркова мама не називає, "тому що обов'язково будуть стежити, чекати, фотографувати". Гліб, за її зізнанням, відмінно монтує відео, і цим вже сам заробляє собі на життя. Також він захоплюється музикою і грає зі своєю групою. Молодшому сину Ірини Табризу Ахмадову 3 роки.

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Також портал "Знай.ua" писав, що кривавою трагедією ледь не завершився концерт Ірини Білик і Макса Барських.