Популярний український співак Віктор Павлік, який мав намір іти в політику, ошелешив шанувальників несподіваною новиною — він розлучився з дружиною Ларисою та пішов до молодої коханки. У ЗМІ і соцмережах з'явилася інформація про те, що Павлик знаходиться у відносинах з 25-річною дівчиною Катериною Реп'яховою. Це підтверджують і фотографії в Instagram, які дівчина опублікувала на своїй сторінці. Є там знімки зі спільної подорожі парочки в Париж, а також більш свіжі – з відпочинку у Києві.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Віктор Павлік і його кохана Катя

На фотографіях, які опублікувала Катерина, вона весело проводить час з коханим. Парочка відпочиває в київському клубі Wish Family Space, вони відображені біля величезної скульптури у вигляді букви W. Віктор і Катя виглядають по-справжньому щасливими.

Віктор Павлик і його кохана Катя

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто відзначити, що після галасу у ЗМІ і соцмережах, Катерина Реп'яхова раптово видалила свою сторінку з Instagram. Очевидно, дівчина не витримала критики і хейту через відносин з 53-річним Віктором Павліком. Однак, ми встигли зберегти останні фото дівчини з артистом на її сторінці за кілька хвилин до її видалення.

Нагадаємо, Віктор Павлик кинув дружину заради молодої коханки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що легендарний Віктор Павлік зібрався в Раду.

Також портал "Знай.uа" писав, що сина Віктора Павліка рятували всією Україною.