Епатажна співачка Оля Полякова, яку називають суперблондинкою і навіть української Леді Гагою, часто балує шанувальників новими постами у соцмережі Instagram. І цього разу зірка не розчарувала фанатів і показала цікаве фото, на якому позує в журі популярного талант-шоу. Як виявилося, Ольга стала суддею "Х-Фактора" на телеканалі СТБ, чим і похвалилася шанувальникам в соцмережі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Полякова опублікувала декілька фотографій з закулісся талант-шоу, на яких можна побачити і інших суддів "Х-Фактора". Так, у новому сезоні талант-шоу судитимуть: Андрій Данилко, Ольга Полякова, Настя Каменських та італійський тенор Алессандро Сафіна. У підписі до фото суперблондинка написала: "З радістю хочу повідомити вам, що я є членом журі обожнюваного мною проекту Х-ФАКТОР! Побачимося в новому, ювілейному, 10 сезоні! Тепер мене в телевізорі буде ще більше".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.