Зірка "Кварталу 95" потішила шанувальників гарячим літнім фото.

Українська співачка, фіналістка 7-го сезону "Голос Країни" і артистка проекту "Жіночий Квартал" Марта Адамчук, яка виступає в "Жіночому кварталі", часто ділиться зі своїми шанувальниками ніжними кадрами з повсякденного життя. Цього разу дівчина поділилася спокусливим фото і розповіла про залежність від солодкого, - пише Politeka.

Новий знімок з'явився Instagram. На ньому Марта зображена біля озера і на ній зовсім нічого немає - в чому мати народила.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Що робити, коли дуже сильно хочеться солодкого, але не можна? – медитувати", – написала під фото Марта.

"Це шо, Козинка? 😂", "Якщо не можна солодке, можна напівсолодке", "Заздрю ​​рибалкам по ту сторону озера 😀", "Така природна, жіноча, витончена красота💕", "Марта, у Вас просто ідеальна фігура!", "Бомба!", "Гітара❤️", "Фігурка просто вау😘".

Нагадаємо, Олека Кравець зверулась до шанувальників. Повідомлення стривожило українців.

Як повідомляв Знай.ua, зірка Жіночого кварталу зачарувала одруженого Бабкіна.

Також Знай.ua писав, що Кравець із Квартал 95 приміряла образ травесті-діви.