Студія "Квартал-95" анонсувала запуск нового проекту, в якому, напевно, буде критика діяльності нового президента України Володимира Зеленського.

На сайті студії зазначається, що після зміни влади в країні "Квартал" обіцяв бути неупередженим і продовжувати об'єктивно і чесно висвітлювати події.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Валерій Жидков
Валерій Жидков

"У "Кварталі" вже з'явилася перша людина, яка буде критикувати нинішнього президента Володимира Зеленського. Валерій Жидков, автор і ведучий нового проекту, аналізуватиме те, що відбувається в країні, докопуючись до суті і причин тих чи інших подій", — сказано в повідомленні студії.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Основою кожного з випусків програми стануть актуальні події та поточні проблеми. Перший випуск проекту, що отримав назву "Де-мократія?", вийде в ефір 29 червня.

Нагадаємо, в День батька зірки "95 Кварталу" показали своїх діток: хто з них багатодітний тато.

Як повідомляв Знай.uа Квартал 95 "поховав" Порошенка при Зеленскому: "Потрапить до пекла".

Знай.uа писав, дружина Кошового змусила мережу ридати від розчулення: ось це кохання.