Історія синглу ZENIT почалася відразу після виходу альбому MOZAЇКА (2018), і за цей час композиція пережила чимало трансформацій. Змінювалися аранжування, один за іншим трек доповнювався семплами з серії старовинних пластинок "Троїста музика", які дідусь Нати Жижченко збирав у різних куточках України. У фінальній версії треку можна почути чимало народних інструментів — цимбали, бандури, дримба, трембіту. Знову у роботі над піснею групи взяв участь дитячий хор.

Після альбомних треків, які ввібрали в себе соціальні меседжі і смисли, свіжий сингл відкриває перед слухачем новий етап у дискографії ONUKA. ZENIT — це історія про інший бік сірого, а часом і жорстокого світу. Коли сонце досягає свого зеніту, всі тіні навколо розчиняються, страхи людей зникають. Все навколо щодня зупиняється на мить, і в цьому моменті приховано чимало прекрасного.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ната Жижченко, лідер групи ONUKA:

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Моєю метою було створити щось на зразок старої української веснянки — легку, сонячну і життєстверджуючу. Оспівати світ, в якому ми живемо, незважаючи на всі його недоліки та суперечності. Зупиніться на хвилину. Знайдіть свій вектор руху, коли сонце опиниться в зеніті".

Допрем'єрне прослуховування ZENIT відбулося в день літнього сонцестояння — у форматі всеукраїнської радіопрем'єры. 21 червня опівдні відразу 15 радіостанцій одночасно підтримали трек в ефірі. Таким чином прем'єра стала наймасштабнішим радиорелізом року. З сьогоднішнього дня ZENIT у вільному доступі на всіх стрімінгових сервісах.

Нагадаємо, що артисти, які зараз знаходяться на хвилі популярності - ONUKA, ДахаБраха, MANEKEN і Катя Чілі разом записали нову пісню.

Як повідомляв портал Знай.uа, популярна співачка ONUKA, яка народилася в українській столиці, пишається тим фактом, що її родичі родом з Чернігова. Про це стало відомо завдяки публікації зірки в Instagram.