Народний артист України, популярний актор театру та кіно Станіслав Боклан показав своє помешкання. Неймовірну популярність актору принесла, зокрема, роль прем'єр-міністра у серіалі "Слуга народу". Боклан поклався на молодих дизайнерів, з якими значно більше контактував його син.

Про це пише видання HIS.ua.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами актора, до дизайнерів він звернувся з одним проханням, щоб все було "біло-сіро-чорне", на що ті лаконічно відповіли: "Добре, все буде, як ви хочете". За основу взяли популярний нині скандинавський стиль і мали на меті створити сучасне європейське помешкання.

Станіслав Боклан розповів, що хотів, аби все було зі смаком і бе зайвої розкоші. Актор розповів, що впродовж останніх кількох років квартира для нього - це місце, де доводиться здебільшого лише ночувати. Тому важливо було зробити практичний ремонт.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Що таке квартира? Це не музей, в ній потрібно жити! І тут найголовніше, щоб вона тебе не підводила. Щоб працювало все, що може знадобитися, а при необхідності стіни можна перефарбувати, а підлогу і меблі замінити", – переконаний Станіслав Боклан.

Площа його нової квартири 86 метрів квадратних. Тут є кухня, об'єднана з вітальнею, кабінет, який за потреби можна переобладнати у дитячу чи іншу кімнату, і два санвузли.

Боклан поклався на сина у плані оформлення житла. Саме він знайшов молодих дизайнерів, які одного з ним віку. Хлопець взяв на себе питання, пов'язані з вибором техніки та облаштування системи "розумний будинок".

Дружина ж актора в новому помешканні допомагала вибирати меблі, які робили на замовлення в Україні. На кухні відмовились від підвісних кухонних шухляд, натомість є лише кілька підвісних полиць, де актор має намір розставити пляшки з дорогим алкоголем.

За словами дизайнерів, в облаштуванні інтер'єру цього помешкання акцент робили на практичності: для оббивки дивану використали текстиль, який "не боїться" тварин, в інших конструкціях – метал. Загалом, ремонт вийшов не дешевим, тому що головний акцент був на екологічності матеріалів.

У будинку, де придбав квартиру Боклан, є басейн, сауна та зона відпочинку на даху і вона розташована за 20 хвилин пішки від Київського національного академічного Молодого театру, де грає актор.

Нагадаємо, що у Зеленського назвали головні відмінності "Слуги народу" від "Голосу": у нас все для людей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тамада і головний "КВНщик": у списку "Слуги народу" виявили зірку району.

Також "Знай.uа" писав, у Зеленського розповіли, чому він пропустить саміт G20: "Все залежить від графіка".