Євген Кошовий зізнався, що після політичних змін у житті Володимира Зеленського, їхнє спілкування, зрозуміло, змінилося - вони стали рідше спілкуватися через зайнятість президента України. Також гуморист поділився, що при можливості поговорити з колишнім колегою по телефону, один одному скаржаться на життя: "Ми дуже рідко зідзвонюємося з Володимиром Олександровичем, а коли телефонуємо - один одному плачемося в плече, загалом - ми, тому що він - сильний!"

Про це Женя повідомив під час прес-конференції, присвяченій всеукраїнському туру фестиваля KvartalFest, на якій побував і журналіст "Знай.uа".

З цього року KvartalFest - це серія безкоштовних музично-гумористичних концертів містами країни, яку організовують студія "Квартал 95", "Квартал Концерт", GB event by Kvartal 95 за підтримки партнера фестивалю - компанії UKRAVIT. Раніше, протягом п'яти років, KvartalFest проходив тільки в одному місці - в селищі Підопригори Сумської області і був приурочений до Дня Незалежності України.

Євген Кошовий

На прес-конференції у Жені запитали, чи будуть у "Кварталі" жартувати про нового президента?

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ми оголосили конкурс на кращого пародиста Володимира Зеленського для того, щоб були жарти про президента, і щоб це було демократично правильно по відношенню до нашого друга і в першу чергу - до президента України", - відповів Кошовий.

Володимир Зеленський і Євген Кошовий

Женя зазначив, що актори "Кварталу" продовжують працювати і без Зеленського: "У нас є нові актори, які доповнять і освіжать наш колектив".

Кошовий зізнався, що іноді виходить поговорити по телефону з другом-президентом: "Коли спілкуємося, то говоримо один одному, що сумуємо".

Також зірка "Кварталу" розповів, що багато його знайомих по-своєму інтерпретували його дружбу з Зеленським і стали просити передавати в Адміністрацію Президента різні резюме.

"З'являються дуже багато знайомих і друзів, які хочуть і думають, що ми ночуємо в Адміністрації Президента, тому що "ось, дірвалися до влади". Ні! Ми не ночуємо в Адміністрації Президента. Ми дуже рідко зідзвонюємося з Володимиром Олександровичем, а коли телефонуємо - один одному плачемося в плече, загалом - ми, тому що він - сильний!" - поділився Кошовий.

Максим Ткаченко, Женя Кошовий, Артем Гагарін Михайліченко, Віталій Ільченко

Женя назвав причину, чому він не пішов в політику і не хоче цього робити в майбутньому.

"Я себе не бачу в парламенті. Там дуже багато лисих і без мене, розумних. Я себе не бачу ні в парламенті, ні в політиці. Я себе бачу, як багато хто собі сміли помітити, клоуном, який смішить людей, в хорошому сенсі цього слова, який приносить задоволення. Не без зайвої скромності і хвастощів скажу, коли я з'являюся в публічних місцях, то люди відразу починають посміхатися. Скажіть, чи це не приємно? Мені здається, що заради цього варто жити! Коли ти заходиш до Верховної Ради, то люди там зирят на тебе, як на вовка. Тому я краще буду доставляти людям посмішки", - підкреслив Кошовий.

Нагадаємо, раніше Євген Кошовий відверто розповів, які зміни відбулися в роботі "Кварталу 95" за останній час, як він заохочує своїх дітей за успіхи і з якими ситуаціями стикається у зв'язку з дружбою з Володимиром Зеленським.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Валерій Жидков з "Кварталу 95" розповів, як колишні колеги тролять Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що Кошовий розповів, як змінився "Квартал 95" після відходу Зеленського.