Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує з цікавими компаньйонами. Схоже, цей знімок був зроблений на зйомках нового кліпу.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото артистка з'явилася в темній футболці, вона сидить навпочіпки обіймає двох красивих песиків, яких в мемах називають "хорошими хлопчиками". Раніше Лорак публікувала відео, на якому з'являється з цими ж собаками, як би вигулюючи їх у величезному мегаполісі. В ролику можна побачити не тільки Лорак, але й місто, який нагадує Нью-Йорк, а також членів її команди.

У підписі до фото Ані Лорак написала: "Спасибі всім, хто встиг прослухати мою нову пісню #ЯвЛюбви. Зовсім скоро ще один сюрприз – неймовірне, літнє відео". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.